MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Łatwe i trudne trzy punkty dla AKS SMS Łódź w III Lidze Kobiet

NOWE
Łatwe i trudne trzy punkty dla AKS SMS Łódź w III Lidze Kobiet

Uzyskaj dofinansowanie na wsparcie Podmiotów BUR. PARP ogłasza nowy nabór

NOWE
Uzyskaj dofinansowanie na wsparcie Podmiotów BUR. PARP ogłasza nowy nabór

Polecamy

Przegląd tygodnia od 26.05 w Działoszynie

Przegląd tygodnia od 26.05 w Działoszynie

WKS 1957 Wieluń mistrzem Klasy Okręgowej Kipsta! Drużyna wraca po roku do IV ligi!

WKS 1957 Wieluń mistrzem Klasy Okręgowej Kipsta! Drużyna wraca po roku do IV ligi!

Wicepremier i minister obrony narodowej w 25 Brygadzie Kawalerii Powietrznej

Wicepremier i minister obrony narodowej w 25 Brygadzie Kawalerii Powietrznej